søndag den 30. december 2007

fredag den 28. december 2007

Findus

Dette lo har været publiceret i scrapbooking nr 11. Det er lavet ud fra en skitse der var i et tidligere blad. Jeg har brugt basic grey serien -infuse, klippet hjerter, stemplet, doodlet og syet med scrappers floss, knapper og sværte.

onsdag den 26. december 2007

glæde

Billeder fra juleaften hvor min bror var julemand. Jeg har valgt at print billederne i sepia, jeg synes det passer til my mind eye papiret, chipboard fra sandylion, stemplet er en julegave , det er det stempel Tim Holtz har vist på sin blog her i december, så har jeg sværtet kanter og brugt brede hæfteklammer i siderne på det store foto.
Jeg ønsker alle der kigger med en glædelig 2. juledag

lørdag den 22. december 2007

Julepyntet Berlin

Julestemning fra det smukt pyntede Berlin. Det er utrolig så meget de gør ud af pyntning i gaderne og der er flere steder julemarkeder med en masse boder hvor der kan købes mad,varme drikke og selvfølgelig julepynt i alle afskygninger.
Det var noget af en skuffelse at komme ind på Rådhuspladsen i København. Her var der kun et stort juletræ og ikke andet pynt men det kan være der er for meget hærværk så man har valgt at begrænse til kun et træ. Så er det godt tivoli ligger ved siden af, der var vi med Mathilde rundt og se alle boder , prøve forlystelserne som alle kører og se det smukt pyntede tivoli.

onsdag den 19. december 2007

Altered items, kort og lo der har været publiceret i MyScrapCorner nr. 2



Layoutet fra en udfording på scrapshop,hvor der på lo'et skulle være chipboard beklædt med massevis af papirstrimler. Blomsterne er skåret i pap og så beklædt med papirstrimler, mest fra basic grey. Æsken og kræmmerhus var en udfordring hvor man skulle lave julepynt,her vandt jeg et myscrapcorner blad. Kortet var en skitsekonkurrence og sørme om jeg ikke vandt, et kæmpe sæt, fra muliscrap, med et kit hvor blomster, brads, bogstaver og papir matcher

Tagget

Jeg er blevet tagget af Kirsten og Jette og skal nu skrive 7 juleønsker. Det kan være mange ting både ting man ønsker sig her til jul , scraprelaterede eller måske tænker nærmere over i denne tid.
1.At min famile må forblive sunde og raske
2.At der må blive fred i verden
3.At jeg havde skrevet min fagprøve og bestået den mundtlige eksamen
4.At julegaver indeholder scrapting
5.At komme på ferie til sydens sol og varme
6.At ingen behøver at sulte
7.At år 2008 må blive lige så dejligt et år som de foregående

Hermed sender jeg stafetten videre og håber i er friske til at gå med på legen.
Conni/haveje
troll13
Nagly by Nagly
Heidi/angely
Gitte
Inger marie
Else Slipsager

mandag den 17. december 2007

julefest

Lo der har været publiceret i det danske scrapblad, MyScapCorner nr. 2.
Materialer der er brugt:Moxie alfabet og blomster fra QuicKutz, basic grey papir -infuse-, stempel, sværte og brads.
Billedet er taget til julehygge på fritteren og Mathilde er koncentreret om at være kreativ og har ikke tid til at mormor fotografere.

lørdag den 15. december 2007

Trylledejs figurer

Her er lidt julestemning. Disse trylledejs figurer er nogle år gamle. I den periode lavede jeg rigtig mange nisser, som Anja skriver på sin blog" inden jeg blev bidt af en gal scrapper". I trylledejs perioden, som strakte sig over et par år, var vores ovn forbeholdt figurer i alle afskygninger, som bagte for lav varme hele aftenen og hele natten for derefter at blive malet med akrylmaling,lakeret og pyntet, Nisseparret er ca. 20 cm høje , englene er en dørdekoration.

onsdag den 12. december 2007

Jule layout


Til dette lo har jeg brugt my mind eye papir, kuglerne har jeg tegnet og malet med tusch og til kalender har jeg brugt clearstamp og selvfølgelig et dejligt billede af Mathilde.
God 12 december .

søndag den 9. december 2007

Look

Til dette lo har jeg brugt basic grey's den nye juleserien. blomsterstængler er QuicKutz-vines, american crafts bogstavstickers, papirblonde, bastbånd, sværte, sømbrads , prima blomster og brun karton til fotomatte som er sat på 3d puder.
Ha' en god søndag.

fredag den 7. december 2007

Inspiration til scrapshops december mdr's pakke

Her har jeg beklædt en metaldåse, jeg har klippet elementer ud fra de forskellige ark og pyntet med lidt sølv glimmerlim.

Hvis du er interesseret
i at se mere, er her et link p://www.scrapshop.dk/index.php?id=118,0,0,1,0,0

inspiration til månedspakken fra scrapshop

Dette album er lavet til ScrapShop som inspiration til december månedspakke.



torsdag den 6. december 2007

kort/ tændstikæske



Kort og tændstikæske lavet af december mdr's pakken fra scrapshop. En flot serie som kan anvendes på flere måder. Her har jeg klippet elementer ud af forskellige ark papir.Papiret er designet af Signe og har samme mønstre som den røde serie.

søndag den 2. december 2007

scrap kat

Dette lo er lavet til en skitse konkurrence på scrapbook-fun, her fik jeg sørme en 1. plads.

Mikkel

Dette lo er lavet til dreampapers skitse konkurrence hvor jeg fik en delt 2. plads