tirsdag den 30. december 2008

ATC kort udfordring på Art Pieces

Der er startet en ny udfordrings blog Art Pieces HER hvor det kun er ATC kort.Hver uge med en ny udfordring, denne skulle omhandle det nye års ønsker, kan være svært at få plads til på så lille kort.

Min præmie og scrapbook Queen 2008 maleriet

Den fantastiske præmie og Scrapbook Queen -maleriet, som Iben fra multiscrap havde udlovet til vinderen, er i dag ankommet med pakkeposten.
I pakken var 7 stykker lækkert papir, 3 æsker mini papir blomster,et træstempel,3 ruller bånd, et sæt clearstamps, lækre knapper, en glue stick,en pakke stickers, rub on mini bogstaver, card stack 5.5x8.5, 20 stk A2 kuverter,en filt bord, 3 voila filt rammer, et fint ATC kort fra Iben og et sødt tillykke kort, pakken var lavet lige efter mine farver.Og så maleriet som måske ikke lige kan få hæderspladsen, Iben ved godt at det ikke lige er mine farver.Håber I må få en dejlig tirsdag.



mandag den 29. december 2008

udfordringer på scrapsisters 27 dec.

I lørdags var jeg med i scrapsisters udfordringer . En af udfordringer lød på at bruge bestemte farver, det er det med Mathilde og det andet var en ekstra udfordring, et scraplift , rigtig sjove opgaver. de sidste 2 opgaver var et nytårs kort og en skitse konkurrence, kan være jeg viser dem en anden gang ellers kan det ses i galleriet, hvor alle der deltog har lagt deres super flotte bidrag. God mandag aften.







søndag den 28. december 2008

Artsy udfordring # 2

Dette er udfordring # 2 på Artsy, hvor opgaven lød på at lave en tags i Tim Holtz stil.

onsdag den 24. december 2008

Scrapbook Queen 2008

Disse 3 er de sidste i en række på 2o layouts som jeg har lavet til den udfordring, der har løbet i hele 2008 på multiscrap.dk, om at blive årets Scrapbook Queen 2008.
Det har været rigtig sjovt at deltage, nogle sjove udfordringer som nogen gange skulle uploades med kort frist og kort frist til at stemme men det har i sig selv været en udfordring.
Jeg takker dem der har stemt og har gjort at jeg blev Scrapbook Queen 2008, en titel som jeg er meget glad for. Med titlen følger et maleri og en fantastisk gave fra multiscrap, som jeg nok skal vise på bloggen når den ankommer.
Jeg ønsker alle en glædelig jul og tusind tak for de søde kommentarer som jeg sætter stor pris på.















søndag den 21. december 2008

sukkersötts udfordring # 21

Udfordringen denne gang lød på at man mindst skulle bruge 10 knapper og ellers var det frit . Jeg har lavet 2 forskellige bidrag. God søndag til alle der kigger forbi.









fredag den 19. december 2008

Tags udfordring

HER
Tag You're It's udfordring week 37 , en tags lavet i brune og blå farver.Tagen er lavet med spelbinders nestiblitis, tror jeg de hedder og roserne er fra prima, unik hobby har fået den hjem og så har jeg brugt Tim Holtz grungebord .

mandag den 15. december 2008

Jeg har lavet en fødselsdags kalender 2009 af det skønne graphic 45 papir som jeg har klippet rundt i og sat sammen som jeg synes så godt ud, synes det egnede sig godt til det lidt rå look som jeg er vild med.Jeg har brugt chipboard og glossy accent, nøgle og kæde fra Tim Holtz, halvperler, bånd og bind-it -al maskinen til at samle siderne med, til siderne har jeg brugt pap fra cornflakes pakker.kalenderen har en størrelse på 20x18 cm. En rigtig god mandag aften.





Jeg er så pave stolt over at vores datter Anja er med i nomineringen som årets scrapper på scrapsisters oneline magasin sammen med 4 andre dygtige piger, der kan stemmes HER, husk at udfylde mailadresse ellers anulleres stemmen og hvis du stemmer er du med i lodtrækningen om en scrappræmie .Anja har sin egen stil , jeg og mange andre er vilde med hendes helt specielle stil.



julekort

Lidt jule kort igen. Disse har været publiceret i det norske blad Ett Trykk. Jeg blev spurgt om jeg ville deltage i en udfordring med 3 andre. Vi modtog det samme stempel og skulle så lave 2 kort med det lille hytte motiv.
En udfordring der var sjov men også lidt svær da det ikke lige er den type stempler jeg plejer at bruge på mine julekort men det er det gode ved udfordringer at man bliver udsat for noget nyt. Du må have en dejlig mandag.








torsdag den 11. december 2008

julekort igen

Kunne ikke lade julekortene ligge alligevel, så lige udfordring på det skandinaviske
online magasin StampARTic HER. Det er den 2. udfordring som gik ud på selv at fremstille mønsterpapir, jeg har stemplet og sværtet med hvid sværte på det brune papir, pyntet med diverse ting og sager.

sukkersött julekalender udfordring 2,3,4,5,6,7,9,10

Bidrag til sukkersotts julekalender.
2 dec: lav et kort i lyse farver
3 dec:lav dit eget bagrundspapir
4 dec:brug glansbillede
5 dec: pynt en tændstikæske
6 dec:en påkkelap
7.dec:lav julekort i sort og hvidt
9 dec: lav et kort inspireret af vinter
10 dec:lav et kort lag på lag af papir og ikke kun 2 blomster på.Havde ellers sagt at nu var det slut med julekort men så i går eftermiddag fik jeg lyst til at gå igang med udfordringerne som var rigtig sjove og meget forskellige. Bidragene ligger i lidt tilfældig rækkefølge Du må have en dejlig dag .


































tirsdag den 9. december 2008

Lidt mere julestemning på min blog men jeg tror det er ved at være de sidste julekort jeg viser, er ved at gå julekold men har også været i julescrap stemning siden september.Rigtig god 9 december.














søndag den 7. december 2008

jule layout og kort


Jeg var til julecrop hos dreampapers, en hyggelig 12 timers dag sammen med en masse søde piger.Jeg fik ikke lavet så meget , men deltog i udfordringen om at pynte et æskekort .Den anden udfordring var et lo hvor der skulle bruges 6 forskellige mønsterpapir, ikke ens farvet papir og så skulle der bruges 6 billeder og der var begrænsning på hvilke bogstaver der måtte bruges, jeg tegnede nogle bogstaver på et mønsterpapir og gav dem godt med sværte og lavede billederne så små som mulige, jeg er ikke så god til at have alt for mange billeder på mine loer.

fredag den 5. december 2008

memo blok

Jeg har pyntet en af tiger butikkens memo blokke, jeg har altid en stående, er kommet i den alder hvor jeg skal have huskeseddel med i byen. Jeg har pyntet med roser købt hos vores planteskole, ja ellers har jeg lavet kunstig syning, brugt gimmer mist og malet med guld akvarel, rullet et stykke papir og bundet bånd og charms på, båndet er et filtbånd,indeni har jeg brugt et tekst stempel og stemplet i kanten med det lækre butterfly stempel som jeg vandt fra unik hobby, bagpå har jeg stemplet med JustRite stempler og brugt punch , en nem lille værtindegave. Rigtig god fredag.