fredag den 30. januar 2009

fødselsdags kort

Sukkersötts udfordring # 26, et tillykke kort og gavekort. Jeg har stemplet og brugt det som grundpapir, pyntet med roser ,halvperler. Bånd, blonde, hænder og grene er punchet, tillykke stempel fra Orion design og bag på kortet har jeg brugt JustRite stempel . Inde i kortet har jeg også stempler med clear stamps og stemplet er fra Ett Trykk.Du må have en dejlig fredag og hyggeligt at du kiggede forbi.














torsdag den 29. januar 2009

ATC kort udfordring på Art Pieces

Dette ATC kort er det 5. i en række af 52 HER, emnet er denne gang lykke. Der er rigtig mange ting der er lykke for mig men at være lykkelig gift med den samme dejlige mand i 39 år og så på valentines dag, det er lykke.

onsdag den 28. januar 2009

Engle fjes( Norsk sang tekst)

Her er mit bidrag til den norske Scrapping the muscic # 2 HER, det er et lidt råt look for et engle ansigt men synes ikke billedet af vores dejlige Mathilde egnede sig til et alt for pusse nuttet layout.Tak for at du kiggede forbi og du må have en rigtig god onsdag.

tirsdag den 27. januar 2009

Valentines æske


Scrapmagasinets Reader challenge 7. Denne udfordring gik ud på at bruge pink og rød et eller andet sted på bidraget , jeg har brugt BG papir og lavet en lille valentine æske hvor der kan puttes lidt guf i. Du må ha' en dejlig tirsdag.






søndag den 25. januar 2009

Kalender







SCRAPPEMANIAer der en udfordring der hedder scRapp, det er meget friere end scraplift, her kan man tage enkelte elementer eller hvad der nu inspirerer en. Det er den dygtige Anne Kristines kalender der skal scRappes. Jeg har lavet et kalender layout 30x30, sat på et stykke kraftigt pap, har brugt en alm. kalender som er klippet ud i mdr. og samlet i toppen med bind- it-all maskinen, jeg har brugt masser af pynt, glimmermist, halv perler, blomster som har fået lidt glitter lim, filt bord til bøjlen, blonder og det lækre papir fra Graphic45, fra botanicabbella collection.God søndag til dig.




























lørdag den 24. januar 2009

Sukkersött udfordring # 25 skitse # 7

Sukkersötts udfordring denne uge, kort lavet efter skitse og så skulle det pyntes indeni. Der er nogle der har spurgt hvor jeg finder de gamle billeder, her er et LINK og her er et LINK. Du må have en dejlig lørdag.














fredag den 23. januar 2009

ATC valentine's kort

Her er et udpluk af de ATC kort jeg har sendt afsted til Norge for at deltage i en swap på Art Pieces blog, ATC kortene emne skulle være Valentine's day, sjovt igen at lave lidt af disse kort Du må have en dejlig fredag aften.

onsdag den 21. januar 2009

kort udfordring Stampartic




STAMPARTci har en udfordring denne uge hvor kortet skal holdes i samme nuance og være et vallentine kort, det synes jeg var ret svært, det ene er holdt i grålige toner og det andet i brunlige og så var det tilladt at bruge hudfarve, sort og hvid.






kort


Disse kort er lavet efter scrapmagasinets skits HER, jeg har prøvet at bruge farver som jeg ikke så tit bruger.Det fine bånd på det røde kort er noget jeg har fået i gave af Charlie.




ATC kort udfordring på Art Pieces

Så er det tid til udfordring #4 på ART PIECES, Atc kort udfordrngen lød på, laster og det var svært at få plads til men her er et lille udsnit af mine mange laster.Du må have en dejlig dag.

søndag den 18. januar 2009

Mine hænder

ANNE KRISTINE er med i en udfordring hvor man skal scrappe den kropsdel man er mest glad for og har opfordret os andre til at tage udfordringen op , det er hermed gjort. Jeg har valgt mine hænder, selv om de ikke er særlig kønne efter mange års arbejde som vuggestue pædagog hvor hænderne har været meget i vand og så hjælper alderen også til, men det gør ikke noget at man kan se de er godt brugt.
Jeg er glad for mine hænder fordi jeg med dem er istand til at kærtegne og omfavne de mennesker jeg holder af og fordi de gør at jeg kan dyrke den hobby som jeg holder utrolig meget af og bruger rigtig meget dejlig tid på.
Layoutet er hængt på en bøjle som jeg har beklædt med stemplet papir, stemplet med stempel gledes butterfly stempel, swirvlerne er en revolution dies.
Du må have en god søndag.









lørdag den 17. januar 2009

Tag you're it week 41

Denne uge på Tag you're It week #41 HER lød udfordringen på sugar candy kisses, så jeg blev udfordret med de pinke,røde og lyserøde farver som jeg ikke bruger så tit , stemplet er et blandt mange som jeg vandt på scrapmagasinets blog og som lige passede til tagen.

Notes book


Sukkersötts udfordring # 24 denne uge, lød på at lave sit eget baggrundspapir. Jeg har stemplet med stempelgledes butterfly stempel til grundpapiret og et andet stempel med små sommerfugle, så har jeg brugt scrappernet og metro bogstaver fra QuicKutz, stemplet bag på bogen er et JustRite stempel og hænderne er en punch. jeg har malet med guld akvaralmaling i kanterne og sommer fuglene er udklippet fra Graphic 45 ark. En rigtig god lørdag og tak fordi du kiggede forbi.




torsdag den 15. januar 2009

Artsy udfordring # 4

Udfordringen på ARTSY lød denne uge på at man selv skulle lave sit bagrundspapir ikke færdigt mønsterpapir og en skitse, jeg har stemplet og brugt spellbinders nestibiless ovale til at standse billedet ud med og som ramme rundt om billledet, så har jeg brugt en filtblonde og de søde prima roser og halvperler.

onsdag den 14. januar 2009

Artsy udfordring # 3

Udfordring #3 på ARTSY lød på doodling i en eller anden form, jeg har præget papiret og brugt en QuicKutz dies til doodlinger.

tirsdag den 13. januar 2009

ATC kort udfordring på Art Pieces

Den 3. udfordring - ATC kortet skulle omhandle noget man var stolt af og det kunne for mig ikke være andre end vores dejlige datter som også har givet os vores 2 skønne børnebørn. Du må have en dejlig tirsdag.