lørdag den 28. februar 2009

Sukkersött udfordring # 30

Sukkersötts udfordring denne uge var -eventyrligt- en svær opgave synes jeg og havde tænkt at jeg denne gang ville jeg springe over men det er jo udfordringer og så
prøvede jeg alligevel.
Jeg har stemplet teksten på papiret som jeg ikke kan huske hvad hedder, grenen, som har fået glimmer mist, er revolution dies fra QuicKutz, punchet hjerter, blade og retro blomster. Frøen er et clearstamps, kronerne på frøernes hoveder har fået glitterlim og så har jeg brugt sværte og halvperler.Du må have en god lørdag.

fredag den 27. februar 2009

Tag You're It week 47


Tag You're It's udfordring denne uge -Diamanter-. Jeg har brugt et stempel fra artimo (damen) og heroart (fuglen) stemlet på fotopapir med distress ink , jeg har klippet fotopapir som en tag, indsat en eyelets og organca bånd.
Jeg har brugt border punch, bling stene, billede af diamant fra nettet og glitter stickers crystal men altid svært på billeder at se det glimter og glitre som diamanter.
Du må have en dejlig fredag.

onsdag den 25. februar 2009

Scrappemania:( et lille ord)# 2

Scrappemania har en udfordring ( et lille ord # 2)-Hjerte-. Jeg er blevet inspireret af Anne Kristine's blog, hun laver de flotteste vægophæng. Jeg har brugt bølgepap som jeg har skåret rundt efter en middags tallerken, malet med hvid akrylmaling, jeg har brugt QuicKutz dies til gren,æble ,lille tag og sommerfugl , bladene er chipboard lavet med sizzic dies. Border punch til blonde ved billedet, chipboard hjertet er sværtet med lyserød sværte, pyntet med bling stene, bogstaver i grungeboard fra Tim Holtz, bag billedet en kage serviet sværtet med distress ink old paper og et stykke tyndt pap.bag billedet har jeg gemt en tag med tekst på som er malet med crakelerings maling ligesom chipboard bladene. Blomster er fra prima. Som ophæng har jeg brugt nogle metalklemmer og organca bånd.

tirsdag den 24. februar 2009

Art Pieces udfordring # 9

Art Pieces udfordring denne uge lød på at lave et ATC kort med emnet-Ønske vinterferie_Jeg har brugt billede af palmer fra nettet og klippet i det, en tag som er sværtet med distress ink som baggrund i toppen af kortet, kuffert, jordklode og pasport er fra et gammelt ark jeg havde liggende, så har jeg sværtet kanter med guld sværte og sprøjtet lidt walnut gold glimmer mist på kortet, ordet cruise er et rub on. Du må have en solrig tirsdag.

mandag den 23. februar 2009

Stampartic udfordring

StampARTic 's udfordring lød på at bruge noget grønt og noget genbrug, jeg har brugt noget fra et gammelt smykke og en side fra en nodebog,metalbrads som bliver brugt som lukning på prøveposer og bølge pap, jeg har brugt cuttlebug's swiss dots og birthsday os swirl er fra bosskut dies, jeg har brugt rest af maja design papiret, halvperler og sværte. Jeg takker for alle de søde kommentarer på min blog, dem er jeg rigtig glad for. Du må have en god mandag.





lørdag den 21. februar 2009

Sukkersött # 29

Mit bidrag til Sukkersötts udfordring# 29. Jeg har malet en blå kuffert med beige akryl maling, pyntet med Maje design papir, rundt om billedet har jeg punchet blomster med retro punch, brugt brads og punchet grene og blonde, brugt masser af bånd på håndtaget, hjerte charms og masser af sværte. Hyggeligt du kiggede forbi,du må have en dejlig lørdag.








fredag den 20. februar 2009

Tag You're It week 46

Denne gang var udfordringen at benytte cirkler og swirls. Jeg har sværtet med sort og old paper distress ink, grungeboard swirls af Tim Holtz, bølgepap jeg har malet med crakelerings maling, nodepapir der har fået sværte,eyelets med scrapper flos, foto fra nettet og brugt punch til alle cirklerne, blonde punch og stof blonde, halvperler og et dream stempel.
Du må have en dejlig fredag.

onsdag den 18. februar 2009

Scrapping the music # 4

Denne 4. udfordring på scrapping the music, har jeg valgt teksten- Ud mod havet-jeg har malet bogstaver og bølgepap med akryl maling, hjertet har fået crakelerings maling og bølgepap har også fået lidt. prima blomsterne har fået walnut gold glimmermist men det er svært at se på foto, hjerter er chipboard og bogstaver som er grunge board fra Tim Holtz, scrapper net og en kage blonde, papiret kan jeg ikke huske navnet på . Du må have en god onsdag.




tirsdag den 17. februar 2009

Artsy udfordring # 6

Artsy har en udfordring hvor man skal lave et kort eller atc kort i blå og grønne farver. Jeg har valgt et atc kort , jeg har lavet bagrund med distress ink, klippet i papir, brugt bånd, prima blomster, bling og foto fra nettet.

Art Pieces udfordring #8

Art Pieces udfordring denne uge var et ATC kort i sort/hvid med bling på. Jeg har brugt 3 forskellige stempler, prima blomst og punchet grene og så har jeg brugt hvid sværte, bling stene og glitterlim men det er så svært at fotografere så det kan ses rigtigt. Du må have en dejlig kold solrig tirsdag.


søndag den 15. februar 2009

Sukkersött # 28




Sukkersötts udfordring denne uge skulle være et bryllupskort med et indpakket gavekort.Jeg har brugt en

gammel bog hvor jeg har klistret siderne sammen , når det er tørt skæres der ca 2 cm ned gennem siderne og så stort hul , så der bliver plads til at lægge penge/kort ned, har set ideen brugt som sangskjuler, siden indvendig er beklædt med vielses ritualet som jeg har printet fra nettet og sværtet med old paper distress ink og krøllet den så den fik et slidt look.

Omslaget på bogen er pyntet med malet bølgepap, blonde, sejlgarn, tyl, prima blomster, scrappernet, glitter lim, nodepapir, halvperler, stempler fra Norge og chipboard hjerte.Det var meningen fra start at det skulle være rigtig hvidt og romantisk men endte med et lidt mere råt look. Du må have en god søndag

















lørdag den 14. februar 2009

Scrapping the music # 3

Denne udfordring gik ud på at få minder frem, gå tilbage i tiden.Billedet er fra vores bryllup, en dejlig dag hvor der desværre ikke er så mange billeder fra. Jeg har brugt glimmer mist, brunt indpakningspapir som jeg har sværtet og krøllet lidt og så har jeg brugt det bag blomsten, filt bånd, lidt sækkelærred, prima blomster, stempel fra Ett Trykk, blade og swirvl fra sizzic dies, charms, organca bånd, filt blonde og så det lækre Graphic45 papir så det hele får et lidt råt look.




Tag You're It week 45

Udfordringen denne gang var- love-romance, så det var oplagt at lave med vores bryllups billede da vi idag har 39 års bryllupsdag.
Tag'en er genbrug fra noget tøj jeg har købt, tænkte den kunne genbruges engang og synes lige den var perfekt i de røde farver til temaet, derudover har jeg brugt hjerte og vinger af Tim Holtz som er sværtet, prima blomst, QK til nøglen, punch til blonden og englen er fra et lille papir ark. Du må have en dejlig lørdag

fredag den 13. februar 2009

Sukkersött # 27

jeg har lavet en æske som valentines "kort" til sukkersötts # 27. Jeg har brugt BG papir, bling stene, punch til blade, billede fra nettet, prima blomster, brads , bånd og stemplet er fra Norge.Du må have en dejlig fredag.


ATC kort udfordring på Art Pieces

Art Pieces udfordring 7. Emnet denne gang var love-valentine. Jeg har klippet og klistret og brugt glossy accent på bogstaver og blomster , brads og hjerte charms.

torsdag den 12. februar 2009

kort

Her er 3 kort jeg har lavet, det med glad i dig stemplet var det eneste jeg fik lavet på en 12 timers Scrap'n Dream crop, papir materialerne til dette kort og fuglen som er et clearstamp, er nye materialer fra fra CHA messen og jeg kan selvfølgelig ikke huske navnet.
De 2 andre kort er lavet af BG papir og pyntet med prima roser, blonde,bølgepap, brads, hjerte og tal af Tim Holtz grungeboard og gammel bogside. Du må have en god aften.














tirsdag den 10. februar 2009

Layout med Prima blomster

Scrappehuset er der en udfordring hvor der skal bruges mindst 2 forskellige Prima produkter og her var så en anledning til at få brugt nogle af alle de blomster som jeg hele tiden falder for og ikke kan lade være at købe fordi der hele tiden kommer den ene smukkere end den anden.Jeg tror jeg gik lidt i selvsving med alle de blomster som jeg har placeret Findus midt i men han elsker at dufte til blomster så pyt.Jeg har brugt gammelt nodepapir, sækkelærred, american stickers bogstaver blandet med Tim Holtz grungebord og grenen er en QK revolution dies.