tirsdag den 31. marts 2009

Colours Create Week 8


Udfordringen lød på at der skulle bruges blå-lime-turkis, jeg har brugt bacis grey og 29th street market papir fra MME, jeg har foldet kortet som til et mappekort, drejet det en halv omgang,malet Sahra Kay stempel med akvarel blyanter, punchet grene og retro blomster, blonde , halvperler, hjertecharms og sværtet alle kanter.

mandag den 30. marts 2009

Tag You're It week 51

Udfordringen denne uge-lav en tag der er sød og dejlig-. Jeg har lavet hjertet af QuicKutz dies, stemplet er et penny black, et aftryk jeg engang har fået i en swap, pyntet med prima blomster og punch til grene, rundt har jeg sat en blonde.

søndag den 29. marts 2009

Skissedilla bonus udfordring

Skissedilla er en ny skitse blog, der starter op idag. Dette layout er lavet efter en skitse derfra, jeg har brugt basic grey papir, kaisercraft-Photo Friendly- og Graphic45 papir, -wild wood coll blush blomster og roser begge fra prima, prima's perle swirls og stemplet med prima clearstamps- build a swirl-, sommerfuglen er købt i netto og tagen er sværtet med distress ink, de små ord er stempler med justrite stempler. Du må have en dejlig søndag.

lørdag den 28. marts 2009

Sukkersött # 34


Udfordringen denne uge- et påske projekt uden brug af gult-. jeg har dekoreret en æske chokolade med grønt papir hvorpå jeg har stemplet med stempel gledes -Ven stempler- brugt punch til cirklen, pyntet med halvperler og en cuttle bug dies til den lille tag, prima blomster i grøn og orange, scrapper net og bånd. På bagsiden af æsken har jeg brugt JustRite stempler og punch til hænderne.Hyggeligt du kiggede forbi og tak for alle de søde kommentarer. God lørdag.




fredag den 27. marts 2009

Et layout i lag på lag stil






Scrappehuset har en udfordring hvor der skal laves et layout i en bestemt stil, som er valgfri, jeg har valgt lag på lag stilen. Jeg har brugt Graphic45 papir som jeg har klippet ud i, ridset og revet papiret og brugt 3D puder og klistret sammen igen på en anden måde så det matchede mit billede, bag billedet er en tag anbragt hvorpå teksten er skrevet. Billedet er fra Anja og jeg var i Odense til åbningen af Ibens butik, her kom vi forbi HC. Andersens hus, synes billedet passede til de lækre papirer. Du må have en god fredag-

onsdag den 25. marts 2009

Vægophæng


I dag har jeg lavet et vægophæng, en personlig swap med Ann fra Holland.

Today i made this wallhanger for my personal swap with Ann.

Mit ophæng er lavet i 15x 13,5 cm, motivet er printet på akvarelpapir , jeg har brugt blonder og sækkelærred , kageserviet og nodepapir . Tagen har fået flere farver distress ink og så har jeg brugt perle swirls, prima roser og bling stene som pynt og selvfølgelig sværte. Du må have en dejlig dag.

tirsdag den 24. marts 2009

Art Pieces udfordring # 12 og # 13

Udfordringen uge # 12 - Asien_, synes det var lidt svært at finde på men synes også det var lidt ærgeligt at der skulle mangle et ATC kort i samlingen på 52 når året er omme, så idag fik jeg lavet den fra sidste uge og denne uge #13 skulle der bruges swirls, glitter og embosses, den lilla baggrund er embosset med cuttle bugs- dots- og bagefter varm embosset med clear embossing pulver, det er bare ikke så nemt at få frem på foto men det har en blank overflade, hat brugt glitter stickles crystal på swirls og rundt på chipboard rammen og crackle accent på den sorte gren og det lille ansigt.


mandag den 23. marts 2009

Scrapping the music, sang # 6

Udfordringen denne gang var sangen- lykken er-. Jeg har farvelagt prima's papir med akvarel blyanter, brugt QuicKuts sommerfugle dies, forskellige bogstaver heriblandt Tim Holtz grungeboard, prima blomster, tagen har fået distress ink, det samme med bogstaverne, bølgepap der er malet med hvid akrylmaling, stemplet de små tekster med JustRite stempler. Du må have en god dag.


søndag den 22. marts 2009

Sukkersött # 33


Udfordringen denne uge-lav et kort uden alt for meget pynt

, et enkelt og simpelt kort- og det var rigtig svært ikke at bruge så meget pynt. Her er mine 3 bud . Du må have en dejlig søndag.



fredag den 20. marts 2009

Tag You're It week 50

Udfordringen denne uge -Et bånd, 2 knapper,3 brads eller eyelets-. Jeg har sværtet en tag med distress ink -old paper, brugt graphic 45 papir, prima blomster, blonde som sidder nederst på taggen og et billed fra nettet, tagen er velegnet til at hænge som et kort på en vinflaske gave . Du må have en god weekend.

torsdag den 19. marts 2009

The Pink Elephant # 6

Udfordringen
denne uge
- brug knapper- det er jeg ikke så god til, glemmer jeg har masser af knapper stående. Jeg har brugt mit nye Sarah Kay stempel, jeg har klipper stafeliet væk så hun kunne få gratulerer teksten i hånden, brugt mit elskede bølgepap og blonde, blad og retro punch, prima blomst. Du må have en god aften, her har solen skinnet hele dagen, dejligt at det er ved at være forår.

onsdag den 18. marts 2009

Påskeæg


Påske-
ægget, et af de spraglede papæg ,som jeg har malet med beige akrylmaling, pynet med glimmermist walnut brown og drysset med sølv glimmer, sommerfugl ved jeg ikke hvor er fra, en papir blonde rundt i kanten. Jeg har brugt crackle maling til swirl grungeboard, sækkelærred, blomster lavet med retro punch, prima roser, pynte stikkers, halvperler og bundet rundt med sejlgarn og påsat en pyntet tag. Du må have en god onsdag, her skinner solen dejligt.








tirsdag den 17. marts 2009

Colours Create Week seven

Colours create's udfordring denne uge, var at lave et kort i rød og grøn og noget med vinger. Jeg har brugt graphic 45 papir, glimmer stene, retro punch, sejlgarn, justrite stempel-wish- og birthday er et Boskutz dies, eyelets og revet og sværtet papiret og det meste sat sammen med hæfteklammer. Du må have en dejlig solrig tirsdag.


søndag den 15. marts 2009

Sukkersött # 32

Sukkersötts udfordring # 32. opgaven lød på at lave et kort i bestemte farver. Jeg har brugt Spellbinders ovale til kortet, pyntet med grøn blonde, roser, blade som er punchet, brads, organza bånd, justrite stempel bagpå.Du må have en dejlig søndag.





fredag den 13. marts 2009

Tag You're It week 49


Udfordringen denne uge, lav en tag med- time for tea-. jeg har brugt et stempel aftryk jeg engang har fået af Connie, scannet det og printet ud i 13x9, klippet det ud, muffins er et stempel fra Scrapmagasinet hvor jeg har klippet dem ud hver for sig, malet med copic glitter penne og akvarel blyanter.

Stampartic udfordring # 8


Stampartic har en udfordring hvor der skal bruges mindst 10 stempler, havde faktisk opgivet fordi jeg tænkte at
så mange ikke var muligt at bruge men jeg gik lidt i selvsving og fik brugt 15 , motivstemplet som jeg har fået i en swap og mit eget stempel har jeg ikke taget billede af.











Artsy udfordring # 8

Artsy har en udfordring hvor opgaven er at lave et atc kort med perler. Jeg har brugt blå, grøn og old paper distress ink, noget metalnet, et stempel til ansigtet, crackle accent, sort sværte og halvperler.

onsdag den 11. marts 2009

scrappemania

scRapp udfordring# 3 på scrappemania. Jeg har brugt Graphic45- fashionista og commuique collectionen, prima blomster og blade, tekst er stemplet med JustRite stempel og så har jeg ellers klippet og klistret meget med dele fra de forskellige ark papirer.

The Pink Elephant # 5

Faldt lige over en udfordring hvor der skulle bruges
pink, brun og grøn . Jeg har brugt BG papir som jeg også har klippet swirl og blomster ud af, MM papir, Graphic45 papir, prima rose og blade, halvperler, border punsh, spellbinders nestabilities collection, tillykke stempel og skitse er fra Oriondesign. Du må have en god onsdag og takker mange gange for alle de søde kommentarer der bliver lagt på min blog, dem er jeg rigtig glad for.

tirsdag den 10. marts 2009

Art Pieces udfordring # 11

Udfordringen denne uge-fremstil et atc kort med dit monogram-. Jeg har stemplet baggrunden med et stampers anonymous stempel og et hønsenet stempel, brugt distress ink old paper, scrapper floss , brads, crackle accents på bogstaver og rundt i kanten, hæfteklammer, galleri ophæng,flottet papiret i kanterne og pyntet med nøglecharms. Du må have en dejlig solrig tirsdag.

mandag den 9. marts 2009

Colours Create Week six




Udfordring på Colours Create. Der skulle bruges grøn, gul og orange på et projekt som var valgfrit. Jeg har brugt 2 metaldåser hvor der har været majs i, pynet dem med blomster lavet med retro punch, prima blomster, border punch pakkelap hvor jeg har stemplet med noder, halvperler

, en sommerfugl som jeg har delt og jeg har viklet sejlgarn rundt om dåserne og bunndet en sløjfe. Tror jeg vil købe planter der kun er grønne synes det bliver lidt for heftigt med de gule blomster. Du må have en god mandag.

Art Pieces udfordring # 10

Art Pieces 10 udfordring-det jeg ikke vil undvære-. Svær udfordring da der er rigtig meget jeg nødigt vil undvære. Familie, latter, scrap,oplevelser, kærlighed, venner,sommer, pc og bilen ja der er rigtig meget og på det lille atc kort er der ikke plads.

lørdag den 7. marts 2009

Sukkersött udfordring # 31

Sukkersött's udfordring denne uge, var en skitse udfordring, jeg har lavet 2 kort Det ene er med Graphic 45 papir og det andet med BG papir, pyntet med glimmerlim, halv perler og prima blomster. Stemplet er fra stempelglede og swirl er en boskuts dies. Du må have en god lørdag.