mandag den 29. juni 2009

Art Pieces udfordring # 26



Art Pieces udfordring lød denne gang på at foruden atc kortet skulle der laves et matchende kort. Jeg har brugt Tim Holtz mini mask til at lave baggrundspapiret, billede fra nettet, Martha Stewart punch, kanden og billedholder er QuicKutz dies, justrite stempler, prima roser og tilsidst har det fået perfect pearls blandet med distress ink og vand
ønsker dig en dejlig dag.
Klik på billedet hvis du vil se det større.

søndag den 28. juni 2009

Sukkersött # 46

Sukkersött's sidste udfordring inden de holder en velfortjent sommerferie i 4 uger.
Temaet var et bryllup.
Her et kig på indersiden af kortet. Jeg har brugt stempel fra Kortmakaren (bryllup),Martha Stewart punch, spellbinders Nestabilities collection og QuicKutz -sign(skiltet)-

Jeg har sprayet med Perfect Pearls blandet med distress ink og vand så det får et lidt slidt guld look og så har jeg brugt sværte.
Du må have en dejlig solrig søndag.
Varme knus

torsdag den 25. juni 2009

Sukkersött # 45

Sukkersött's næst sidste udfordring, inden de holder sommerferie,lød på at lave et monokromatisk kort, synes godt det kan være meget svært, er så meget pynt i andre farver jeg gerne vil have på men her er mit bud.
Jeg har brugt stempel gledes butterfly stempel, punch til blade, prima blomster og Orion designs tillykke stempel.
Du må have en dejlig varm sommerdag.
knus fra

tirsdag den 23. juni 2009

fuglehus





Jeg måtte lige prøve at lave dette lille fuglehus som kan bruges til en lille værtinde gave.Jeg har har brugt manualen til kortet som findes HER .Du må have en dejlig varm og solrig dag.

søndag den 21. juni 2009

Somethings Completely Different week6- Home-


Denne uge har jeg lavet 2 tags med temaet-HOME-. Jeg har brugt forskellige farver distress ink , maske og på taget med fugleburet har jeg brugt BG clearstamps det andet med huset har jeg selv klippet i lidt forskelligt papir og her er fugleburet også fra BG clearsstamps og jeg har brugt marta stewart -lace border- punch
Hyggeligt du kiggede forbi og du må have en rigtig god uge.

fredag den 19. juni 2009

Scrap The Music # 12

STM har en udfordring hvor jeg har brugt teksten-Du er så god til at tænke-. Af materialer har jeg brugt papir fra prima, forskellige blomster og blonder, punchet grene, bølge pap brads, hæfteklammer, gammel bogside og bogstaver fra Tim holtz grunge board og american craft stickers som jeg har malet med turkis akrylmaling og billederne er af vores dejlige barnebarn. Du må have en god weekend.
varme knus fra Pia

torsdag den 18. juni 2009

Art Pieces udfordring # 25

Art Pieces udfording 25 skulle være noget magisk.Jeg har brugt 2 billeder fra nettet som jeg har klippet lidt i, brugt punch til hænder, metal net, prima roser og bling stene, stemplet med stempel gledes stempler rund i kanten og clear embosset . Hyggeligt at du kiggede forbi og tak for alle de søde kommentarer dem sætter jeg stor pris på.
Varme knus Pia

mandag den 15. juni 2009

Sukkersött # 44

Sukkersött's udfordring denne uge-blomster-. Jeg har brugt retro punch, papir fra Maja design, primas roser, kageserviet og billedet er fra nettet.
Varme knus og tak for besøget
Pia

søndag den 14. juni 2009

Create colours # week 19

Create colour har en udfordring hvor der skal bruges pink, lilla og mosgrøn. Jeg har brugt spellbinders nestilibities både udenpå og indeni , en punch til blade og prima blomster.Kortet er foldet og enderne rundet og sat en eyelets til båndet som holder kortet lukket(beskrivelse findes på Stampartic)
Du må have en dejlig solrig søndag

fredag den 12. juni 2009

Somethings Completely Different week 5- Heart-



Something Completely different har en udfordring week 5-heart - på tag.


Jeg har embosset på chip board hjerter med clear og den runde cirkel med gold og embosset så det ikke blev alt for perfekt, synes det skulle have et lidt råt udtryk så det passer til den distresset tag. Her styrter regnen ned og kedeligt vejr. Hyggeligt at du kiggede forbi og du må have en god fredag.
varme knus
Pia

torsdag den 11. juni 2009

Tillykke kort

Her har jeg brugt folde teknik som der findes en manual til på stampartic, Marianne har lavet
manualen. jeg har brugt billede fra nettet, prima's stene og blomster.

Her har jeg sværtet tag med distress ink, brugt roser og blad bånd, sommerfuglen er en revulotion OuicKutz dies som har fået lidt pearl maker og ranger glitterlim.

Du må have en dejlig dag selv om vi mangler sol og varme.
Varme knus

onsdag den 10. juni 2009

Art Pieces udfordring # 23 og 24

Uge 23 lød udfordringen på -hvad vil jeg gerne lære-, der er mange ting jeg gerne vil lære men ikke plads til dem alle på så lille ATC kort. Den anden uge 24 , skulle der være prikker og rammer.
Du må have en god dag.
Varme knus

mandag den 8. juni 2009

Create colours # week eighteen

Create colours har en udfordring - colours of the rainbow- virkelig en udfordring for mig som ikke bruger hele farvepalettenog så på en gang.
jeg har foldet kortet næsten efter stampartic manual som Marianne så flot har vist ( lidt gik galt så jeg ændrede lidt )
Jeg har brugt 29TH street og Maja design papir og forskellige blomster
Et billede af hvordan kortet åbnes og lukkes. Jeg har stempler med stempler fra stempel glede, brugt punch til blade og så er der sværtet og indeni kortet hat jeg brugt QuicKutz til at skrive på
.
Hyggeligt at du kiggede forbi og ønsker dig en god uge.
varme knus

søndag den 7. juni 2009

The Pink Elephant #17

En udfordring på TPE # 17 hvor der skulle bruges 3 buttons, 2 layers og 1 sentiment.
Jeg har brugt Maja design pair , prima roser pg blomst, 3 træ knapper, orgsnza bånd og blonde punch , stempler fra hængler stængler malet med akvarel blyanter og copic glitter penne.
Hyggeligt at du kiggede forbi og tusind tak for de søde kommentarer som bliver lagt på min blog dem sætter jeg stor pris på .
Varme knus Pia

fredag den 5. juni 2009

Sukkersött # 43

Denne uge på Sukkersött var udfordringen en skitse. Jeg har brugt 29TH street papir og ensfarver karton , prima roser og blade, sværte og 3D puder
Spellbinders nestibilities, hængler stengler stempel, blonde tape og tillykke stempel fra Orion design.
Tak fordi du kiggede forbi og ønsker dig en rigtig god lørdag.
Varme knus Pia

torsdag den 4. juni 2009

Scrap The Music # 11

Layoutet er til en udfordring på STM. Jeg har brugt lysegråt karton og afternoon
papir og masser af sværte.
Tekst , gren og prikker er lavet med clearstamps, blomster prima og andre punchet med retro.kageserviet, chipboard hjerter der er stemplet, lidt af en sværtet tag, sommerfugle, de samme jeg har brugt på kortet.
Til sidst synes jeg lige det skulle have lidt glimmermist og det havde besluttet sig til at komme i en kæmpe klat og ikke forstøvet, så det ødelagde mit layout som jeg prøvede at redde med lidt hvid sværte men stadig alt for lilla, skulle kun have været lidt glimmer effekt men sådan kan det gå når jeg venter til sidst.Det dejlige billede er af vores barnebarn som 2 årig. Hyggeligt at du tog dig tid til at kigge forbi , du må have en fin solrig dag.

tirsdag den 2. juni 2009

Sukkersött # 42

Sukkersötts udffordring denne uge- brug mindst 5 stempler på forsiden af kortet.
Jeg har brugt papir fra Rusty pickles- Heart breaker, lilla bazzill karton og 29TH street marker
Stempler fra . stempel glede- flourish heart 2 stk, sommerfuglene er fra inkadinkado, til kanter
har jeg også brugt blondestempel , tror det er fra Tim Holtz derudover har jeg brugt sværte, lilla distress ink og lilla liquid pearls,organza bånd og sommerfugle charms.
Du må have en dejlig dag.