onsdag den 30. september 2009

Opbevaring af Prima's clearstamps

Jeg har lavet en mappe til opbevaring af mine nye Prima clearstamp. Jeg har brugt sort karton og bind it all maskinen.
Forsiden er pyntet med et postkort stempel og forskellige blomster og så har jeg sprayet omslaget med perfect pearls, brugt QK's bogstaver.

Brugt clips fra Tim Holtz til at holde den lukket.



Jeg har sat den ene blanke side af det der er omkring stemplet fast, til det grønne karton som er i pakken, med clipsemaskinen , derefter har jeg limet det fast til det sorte karton. På den modsatte side har jeg lavet et stempelaftryk så det er nemt at overskue når jeg skal bruge et stempel.

En nem og hurtig måde til opbevaring af clearstamps og nem at medbringe til diverse scrap arrangementer. Fredag tager min datter og jeg afsted til 2 dage med shopping, hygge og scrap. Vi skal til Convention i Lillebæltshallerne på Fyn og glæder os rigtig meget.
Du må have en dejlig dag og hyggeligt at du kiggede forbi.
Varme knus

mandag den 28. september 2009

Sukkersött # 54

Udfordringen denne uge var en skitseudfordring, en lidt svær skitse ,måske fordi jeg synes at skitsen skal kunne genkendes i det man har lavet.
Jeg har brugt det ny papir som er super lækkert og kraftigt,det hedder Home for holiday, design Brand o Neill fra webster's pages og er lige kommet ind af døren HER Jeg har brugt Sahra Key stempel , snefnug, cirkel og pine er lavet med punch og jeg har klippet i papiret og selvfølgelig brugt sværte, under snefnug har jeg stemplet med Tim Holtz stempel -snefnug-
Du må have en dejlig efterårsdag.
Varme knus
Pia

torsdag den 24. september 2009

Et kort uden de 3 b'er



Bagsiden af kortet

Kortet som det ser ud når det åbnes


Kortet har været publiceret i det norske blad ETT TRYKK, udfordringen lød på et kort uden de 3 b'er , bling, brads og blonder . Stemplerne jeg har brugt er fra stempelglede, brugt spellbinders til skrivefelt, QK dies og bølgepap.
Du må have en god dag.
Varme knus

tirsdag den 22. september 2009

Sukkersött # 53

Bagsiden af bogen
Lidt nærbilleder

Udfordringen denne uge lød på- lav en notes bog hvor pointen er genbrug -. Jeg har brugt en gammel linieret bog som også er beklædt med gamle nodesider købt i genbrugs butik, det samme er den hæklede runde serviet som jeg har brugt. Jeg har også brugt OuicKutz dies, punchet retroblomster som er sprayet med guld og pearl -perfect pearls, prima roser, grunge board fra Tim Holtz, justrite stempel, Martha Stewart blad punch og magnolia stempel motiv.Papiret er det nye fra basic grey.
Du må have en dejlig dag.
Varme knus

mandag den 21. september 2009

Høsthelgebonus på STM

Denne udfordring på STM var at lave kort, layout eller andet projekt i høstfarver.
Jeg købte i sidste uge en pilleæske mappe i netto som jeg har pyntet.Æsken skal bruges når jeg er på crop eller ude i byen at scrappe så har jeg et lille udvalg af mine brads og andre små dimser med og det fylder ikke så meget når jeg skal pakke min kuffert.
Lidt nærbilleder

Mappen på bagsiden


Jeg har beklædt den med karton som jeg har distresset med ranger vintage photo, stemplet med diverse stempler. Tagen er sværtet og embosset med guld embossing, jeg har brugt blonder, diverse dimser fra Him Holtz så som nøglehuls dims, snaps, clips og kæde og så er der pyntet med brads og et stempel motiv

Jeg ønsker dig en rigtig god dag, her er det dejligt solskinsvejr.
Varme knus

lørdag den 19. september 2009

Art creations friday challenge 41


Lidt nærbilleder

Art Creation friday har en udfordring denne uge hvor der skal bruges et givent billede. Jeg har brugt october afternoon papir og noget travel papir som jeg ikke husker navnet på, sækkelærred, blonde ,hattenåle, blomster, frimærke og så har jeg revet lidt i kanterne og brugt sværte.
Du må have en dejlig lørdag.
Varme knus

torsdag den 17. september 2009

Kort O Mania udfordring 1


Anne Bente har startet en dansk kortudfordrings blog som kommer med nye udfordringer hver 14 dag. Den første udfordring lyder- Brug mindst et stempel-

Her kan kortet ses indeni


Jeg har brugt 3D puder og masser af blomster (lidt nærbilleder som ikke er bedste kvalitet)








Papiret er det nye skønne BG papir fra serien Indian Summer, jeg har også brugt spellbinders, Sarah Key stempel og tillykke stempel fra Orion design og stemplet bagpå kortet er JustRite stempel og så har jeg brugt sværte og organza bånd


onsdag den 16. september 2009

Art Pieces udfordring # 37 og 38

Art pieces udfordring denne uge er -farvorit eventyr- og sidste uge var det -høst-.
Her er mine bidrag til de sidste 2 ugers udfordringer, så nu er jeg lige med, synes det kunne være sjov at have alle 52 uger.
Jeg har valgt et billed på nettet af HC.Andersen synes alle hans eventyr er så vidunderlige, billedet er klippet til så mønster papiret kan ses og så er det sat på 3D puder.
Høst atc kortet er distresset i flere af ranger distress ink's farver og så har jeg brugt et af Tim Holtz små stempler, pyntet med forskellige dimser og 2 filt blade. Hyggeligt at du havde tid til at kigge forbi og du må have en god aften.
Varme knus

tirsdag den 15. september 2009

The Pink Elephant #32

The Pink elephant 's udfordring denne uge-Back to School-. Jeg fandt i genbrugs butikken en mappe til 5 kroner. Jeg har beklædt den med karton som jeg har distresset med photo vintage fra ranger.
Jeg har brugt forskellige slags pynt fra Tim Holtz, hjørne, nøglelås, klips, tryklåse, nøglekæde og grunge board hængsel.
Sværtet tag , gammel bogside og gamle frimærker.

Papiret jeg har brugt er fra Graphic45 som jeg har klippet ud af, brugt stempel fra unik stempel design, uret er et clearstamp og poststemplet et træstempel.


Lidt nærbilleder
Jeg har brugt clear crakelering fra ranger og masser af perfect pearl i guld som bliver blandet med lidt vand og derefter sprayet på.



Bagsiden af bogen.
Tak fordi du kiggede forbi. Du må have en dejlig aften.
Varme knus

mandag den 14. september 2009

Sukkersött # 52


Sukkersött's #52 udfordring denne uge lød på at lave et mappe/konvolutkort med tilhørende kort eller 2 tags med tema jul.
Jeg har brugt papir fra Vivi Gade, brugt retro punch til blomster og pine punch til grene, kanterne er stemplet med stempelgledes stempler, rensdyret som er af filt har fået lidt hvid sværte og et lag stickles- rock candy- fra ranger og kort og tags er sprayet med perfeckt pearl guld


Her lidt nærbilleder af Tim Holtz stickles -rock candy -som har et lidt råt look og perfect pearls på blomsterne.



Blomsterne har fået bling stene i midten og er punchet i kanten med Martha Stewart border lace punch.Konvolutkortet er tegnet efter en almindelig konvolut som jeg sprættede op og tegnede efter. Julestemplerne jeg har brugt er fra North Star Stamp og så har jeg brugt spellbinders på forsiden af kortet hvor jeg har stemplet teksten, blonder og organzabånd, 3D puder og masser af ranger distress vintage photo sværte.


Her et billede af bagsiden af konvolutkortet.

Du må have en dejlig dag.

Varme knus

fredag den 11. september 2009

Scrap The Music sang # 18


Jeg har brugt tekst linien -Hun er så rå, rå, rå-. jeg har brugt et alm. farvet karton som baggrund, det sker ikke så tit.
Jeg har lagt et net over karton'et og distresset med ranger sværte-vintage photo-og så fik jeg mit mønstrede papir igen, brugt den nye rock candy distress stickels fra ranger på nogle af bogstaverne som er chipboard, brugt bølgepap, forskellige QK dies, blomster fra youdo og lidt papirs blonde.
Du må have en dejlig fredag.
varme knus