onsdag den 31. marts 2010

Lidt konfirmationskort

Disse kort er DT projekter for Inkido og hvis du vil se nærmere beskrivelse af materialer og flere detalje billeder klik HER

Her har jeg brugt spellbinders og ladybug papir

Her har jeg brugt malerrammer 15 x25 og embosset med UTEE bronce og sizzix dies fra Tim Holtz
Jeg ønsker dig en rigtig god påske og tusind tak for alle de søde kommentarer, dem er jeg rigtig glad for

mandag den 29. marts 2010

A Shabby Easter

Lets get shabby har en udfordring hvor temaet skal være påske.
jeg har brugt bølgepap som er malet med hvid akryl maling. glimmermist, nodepapir, guld embossing UTEE, blonder blomster, stempler, punch, pyntepinde, sværter,brads og nogle af  blomsterne er  hjemmelavede.


Lidt nærbilleder
Du må have en god mandag.

lørdag den 27. marts 2010

Somethings Completely Different week 44

Jeg har haft dette papir liggende længe, det er prima's papir og ja jeg har set at jeg i farten har vendt kronerne forkert på forsiden men hvem siger de ikke kan vende den vej
Udfordringen er til SCD og emnet var kroner.

Du må have en dejlig weekend

fredag den 26. marts 2010

Minialbum

jeg har lavet et lille minialbum af graphic45- romantic-8x8 paper pad. jeg har brugt guld og platinum UTEE embossing, glossy accent, glitter guld stickles, spellbinders og MS blad,blonde, sommerfugl og hjerte punch.

klik på billedet hvis du vil se det større
Du må have en dejlig weekend

tirsdag den 23. marts 2010

Stationary box

Jeg har for længe siden set denne box og nu igen er der flere der har lavet den så jeg måtte også lige forsøge mig, tutorialen kan ses her
Jeg har brugt det lækre Prima papir , sommerfugle og blonde punch fra MS, organzabånd med prikker og pyntet med blomster blandt andet fra Inkido. Indeni er der flere forskellige typer kort , blyant og en lille bog til adresser som er lavet med Bind it all maskinen.

Jeg siger tusind tak for alle de søde kommentarer dem sætter jeg stor pris på. Du må have en dejlig onsdag

søndag den 21. marts 2010

Art creations friday challenge 66

Til ugens udfordring skulle billedet anvendes.
Jeg har brugt Prima og 7gypsy papir, spellbinder så som blonden rundt og de små tags. Jeg har pyntet med roser og blade, halvperler.
Jeg har lavet hængslerne med den nye Tim Holtz-Alterations.- Sizzix Bigz- som kan bruges i meget tykt karton, grungeboard,canvas ja sikkert kun fantasien der sætter grænser, diesne er på vej fra USA til Scrapfactory hvor de snart kan købes. Hængslerne har jeg embosset med Ultra Thick Embossing Enamel-Bronze-

Du må have en dejlig søndag. 

fredag den 19. marts 2010

Sukkersött # 77

Denne uge på sukkersött lyder udfordringen-Lav et projekt/ kort hvor hovedfarven er blå og grøn og så er det IKKE tilladt at bruge blomster til pynt men gerne blomster stempel og blomster på papir.
Vi glæder os til at se dit bidrag.
Mit DT bidrag denne uge er lavet med papirer, stempler og pynt fra Inkido,undtagen den lillle udstansede sommerfugl som sidder ovenpå metal sommerfuglen, det er en Martha Stewart punch.

Du må have en dejlig fredag.
 

søndag den 14. marts 2010

Lygtehus, og lidt kort

Her er lidt forskellige DT projekter for Inkido hvis du vil vide hvilke papirer og andre materialer jeg har brugt kan du læse det på Inkido's blog



Billedet er fra mine svigerforældres bryllup og jeg synes det er lidt sjovt at bruge det billede frem for at finde på nettet.
 

fredag den 12. marts 2010

sukkersött # 76

Denne uge skal du lave et projekt inspireret af Daniels foto på Sukkersött.
Mit DT bidrag blev er pyramidekort.
Jeg har brugt alkohol ink, rust, copper og guld som jeg har duppet på alle sider. Derefter har jeg skåret nogle smalle sider som jeg har embosset med guld og stemplet ned i det flydende embossing og andre af siderne har jeg stemplet med et swirl stempel og derefter guld embosset med UTEE, det samme har jeg gjort ved retro blomsterne, de er bare blevet embosset med platinum og så stemplet. Jeg har pyntet med diverse Tim Holtz charms, kobbertråd og Martha Stewart punch blonde som jeg også har embosset.




Du må have en dejlig fredag og en rigtig dejlig tur til alle der er så heldige at skulle til  Convention på Fyn.

onsdag den 10. marts 2010

Enjoy life kort

Til kortet har jeg brugt papir fra 7gypsy fra 6x6 pad og alle stempler jeg har brugt er  Skogstokiga