mandag den 31. maj 2010

Sketchy colors # 26

Jeg har lavet dette kort til Sketchy colors udfordring som denne uge er en flot skitse som jeg lige måtte prøve med mine indkøb fra weekendens scrap messe, maja design papir og stemplet med hero art stempel som er et stort stempel som jeg kun har brugt et udsnit af. Jeg har brugt metal fotohjørner og forskellige størrelser roser og lidt bling stene

Lidt nærbilleder
Du må have en dejlig aften

fredag den 28. maj 2010

Lidt forskellige projekter

Her er lidt forskellige DT projekter for Inkido, hvis du vil se mere til detaljer og materialer kan du besøge inkido's blog og Scrapfactory forhandler mange af inkido's produkter , pynt, stempler og mange af papirserierne



Min datter og jeg skal lørdag og søndag til Scrap a Mania i Roskildehallerne, det glæder vi os rigtig meget til og håber vi ser mange kendte men også nye ansigter.
Du må have en fantastisk weekend.

mandag den 24. maj 2010

Kort i grøn-turkis og beige farver

Kort i grøn-turkis og beige farver er en udfordring til Ett Trykk maj udfordringen. Jeg har brugt lidt webster page og andre smårester, brugt Martha Stewart punch til rundt kanten, den lille sommerfugl som også har fået lidt glimmer på vingerne.glossy accent har jeg brugt på blade og blomster



Du må have en super aften.

søndag den 23. maj 2010

Allsorts challenge # 53 tag/label

Denne tag er til en udfordring på Allsorts. Jeg har pyntet med blomster, små billeder og bingo plader fra TimHoltz's nye papir serie, brugt spellbinders, glossy accent på billede og rundt på blomster og blade og i den lille tag med nodepapir, brugt bånd med perler og blonde bånd og Tim Holtz gennemsigtige  filmstrimmel.



Varme pinse hilsener Pia

fredag den 21. maj 2010

Sukkersött # 85

Så er det sørme fredag igen og tid til ny udfordring på sukkersött, denne uge skal der bruges to forskellige mønstre af tør embossing , mit er stjernerne der er embosset med skrift og prikker.
Vi i design teamet har kunnet vælge hvert vores digistempel som jeg har malet med copic penne, papiret er fra papirdesign.


Bagside af kortet som også er tør embosset
Du må have en fantastisk dag

mandag den 17. maj 2010

Konvolutkort


Dette kort, som er lavet på en konvolut, har været publiseret i det Norske blad  "Ett Trykk".
Alle materialerne er fra det Inkido.



Du må have en god aften og tusind tak for alle de søde kommentarer.
knus Pia

lørdag den 15. maj 2010

SCD's udfordring

Udfordringen på SCD er -Pink- og brug af blomster
Jeg har igen pyntet en lille papkasse Jeg har brugt det nye lækre Tim Holtz papir, pyntet med forskellige Martha Stewart punch , blomster og bånd.






Du må have en dejlig lørdag.
Varme knus Pia

fredag den 14. maj 2010

Sukkersött udfordring 84

Så er det fredag igen og tid til en ny udfordring på sukkersött hvor der skal bruges 3D effelkt. Vi i design teamet er blevet sponseret med hver vores papirer fra Papirdesign.
Her er lidt af det jeg har lavet med de lækre papirer

Bagsiden af kortet
Du må have en dejlig fredag

onsdag den 12. maj 2010

Everybody-Art- challenge # 90


Everybody art har en udfordring -Make a gift-. Jeg har brugt en tom æske som er kortet af og på låget har jeg med de nye sizzix dies fra Tim Holtxz skåret et stykke af det afskårne pap og sat på som forlænger til lågets klap
Jeg har brugt forskellige af Tim Holtz sizzix dies og 1 af hans 3 nye papirserier. Jeg har pyntet med clossy accent i klar og på hængsler crakle accent og tilsidst monteret æsken med en lås.
Æsken er velegnet som gave box.

Her er æsken jeg har brugt og kan fortælle at indholdet ikke har nogen effekt men æsken er brugbar


kapslerne  har fået clossy accent
Basiden af boxen
Du må have en dejlig Kristihimmelfarts dag
Varme knus Pia

mandag den 10. maj 2010

StampARTic Artsy udfordring

StampArtic har en ny artsy udfordring hvor der skal bruges distress ink som baggrund og alt andet må deltageren selv bestemme.
Mit bidrag kom til at se sådan ud, ovenpå baggrunden har jeg embosset et swirl stempel med sort glitter embossing

Du må have en dejlig mandag aften.

lørdag den 8. maj 2010

vintage udfordring

Udfordringen er til den nye vintage udfordrings blog som Anne Bente starter op 1. juni , den starter med en opvarmnings runde hvor der skal bruges dette søde billede.
Jeg har brugt Ella Blue collection fra paper design.MS sommerfugle og blonde  punch, kageserviet, roser og bånd.

Du må have en dejlig weekend

fredag den 7. maj 2010

Sukkersött udfordring 83

Udfordringen denne uge på sukkersött er at lave et kort/projekt til en der fylder år. Daniel og jeg har været så heldige at blive sponseret med materialer fra Stempelgården som vi har brugt til denne uges udfordring.
Papiret er fra basic grey og inkido.

Du må have en dejlig fredag .