mandag den 31. januar 2011

Uglekort og Nye papirer fra Inkido

Jeg har brugt det nye lækre Maja design papir og har endelig fundet ud af at folde det kort som jeg har set manualen til rundt om på nettet men kunne ikke lige få det til at funke men nu lykkedes det nogenlunde.
Kortet er til 365 day.




Så er der igen kommet en fantastisk ny serie fra Inkido

Du må have en fantastisk mandag
knus Pia

søndag den 30. januar 2011

Pyntet æske

Jeg har  foldet en æske og pyntet den med Annalee papir fra Prima,, blomster, udstansede sommerfugl og blonde og rammen er en færdig ramme som jeg har embosset med hvid embossing, stemplet er fra Orion design. Benene er flaminco kugler jeg har malet med sølv akrylmaling
Æsken er til Sukkersötts udfordring hvor de denne uge vil se æsker eller pyntede gaveposer.





Du må have en god solskins søndag hvor jeg krydser fingre for at Danmark vinder guld i håndbold
Tusind tak for alle de søde kommentarer dem sætter jeg stor pris på
Knus fra Pia

fredag den 28. januar 2011

Layout/kort i billedramme med Inkido's materialer

Jeg har mange 20x20 cm lærreder med rammer liggende og tænkte jeg ville lave en slags "kort" til at hænge op. Inspireret af den dygtige norske pige Ingvild har jeg lavet dette til Friday Sketches som var en skitse udfordring.
Jeg har brugt materialer fra Inkido,papirer og pynt på nær det lille udstansede hjerte. jeg har brugt inkido's embossing, platinum og hvid og smurt lidt picket fence crackle paint og lidt embossing på rammen for at få den til at se gammel ud.
Jeg har brugt QK ramme, nøgle, lås og kande som jeg har sat sammen i rigtig mange lag så de bliver som chipboard så nu har jeg fået anvendelse for mine QK som jeg bestemt ikke har brugt så ofte men jeg synes de bliver lækre når der kommer embossing på og kande og lås har jeg stemplet i så der kommer et mønster og vinduet der åbner har fået klar akryl mellem lagene så der er vindue i men svært at gengive på foto.
Jeg har brugt stempler: almanac og collage med sommerfugl, små og store sommerfugle alle fra Inkido's sortiment.








Du må have en dejlig weekend
knus Pia

torsdag den 27. januar 2011

Layout med min lille kunstner

Jeg har lavet et layout, det er meget dejligt  at kunne brede sig ud over 30x30.jeg har lavet det et udfordringen på TJSC, det var en skitse udfordring.
Jeg har brugt en brun kuvert som er sværtet lidt ekstra gammel, en gammel bogside forskellige pynt så som malerpensel,fuglebur, TH nøgle som har fået embossing og alkohol ink, metal blomster og ur, punch til den grønne gren, blonde, filmstrimmel, bogstaver fra TH papir mappe, sat bogstaver og kuvert på 3Dpuder og så har jeg sørme også malet med hvid akryl dabber på papiret og skrevet lidt tekst.
Jeg havde taget nogle billeder af Mathilde da hun i sidste uge var hjemme pludselig fik lyst til at male.
Så er det jo godt at mormor her har lærred og akrylmaling på lager.





Du må have en dejlig dag
varme knus i en kold tid fra Pia

tirsdag den 25. januar 2011

Sketchy colors #55

Jeg har lavet et staffeli kort til sketchy colors skitse udfordring, pyntet kortet med metal blomst,sløjfe, gammel bogside, tags og brugt spellbinders dies og Tim Holtz dies til de udstansede figurer som er embosset tør og TH er embosset med platinum og bagefter fået alkohol ink. Billedet er fra nettet.





I dag er det min DT dag  på inkido bloggen så hvis du har lyst til at se detaljer og mere så er det HER

Vinduet har jeg lavet med en QK dies og klistret maaange lag sammen og derefter embosset med hvid
embossing pulver
Du må have en god aften hvor Sverige og Danmark skal møde hinanden i håndboldkamp, spændende
varme knus fra Pia

søndag den 23. januar 2011

Kalenderbog

Jeg har været til marathon scrap hos love2scrap fra 12-24 i går ,rigtig hyggeligt at mødes med så mange piger der deler den samme interesse.
Jeg var så heldig ved lodtrækning at vinde denne bog sammen med en pakke bogstaver. Jeg har malet bogen med guld akrylmaling og pyntet med forskellige papirer som jeg har klippet rundt i, pyntet med forskellige blomster, en lille træ sommerfugl, spellbinders dies som indeni har fået glossy accent.
Bogen har jeg tænkt skulle bruges som kalender.
Jeg fik også lavet et kort til Inkido bloggen som vises senere og et nyt fødselsdags kort til min svigerinde.Jeg havde lavet et som er i bladet Ett Trykk  hvor jeg i dette nummer er gæstedesigner og bladets indehavere spurgte om jeg ville sende alle de produkter der er i bladet til Norge hvor nogle skulle bruges til et udstillings vindue i Oslo og i marts skulle de med på en messe og da min svigerinde har rund fødselsdag her i februar fik jeg lige lavet et nyt så jeg synes jeg for en gang skyld fik lavet lidt.
Her er billeder af min kalenderbog






Du må have en dejlig søndag
knus Pia

fredag den 21. januar 2011

Lidt flere af de mange nye papir serier fra inkido og nye stempler

Så er der igen kommet lækre papir serier og stempler fra Inkido og der kommer snart flere, papirer som snart  kommer i handlen, der er bedre billeder at finde og info på inkidos hjemmeside


I morgen skal jeg til 12 timers marathon scrap hos love2scrap sammen med min datter så det bliver rigtig hyggeligt.
Du må have en dejlig weekend og mange tak for alle de søde kommentarer også om min artikel i Ett Trykk som gæsteartist, jeg har ikke selv modtaget bladet men er spændt på at se det måske posten har det med i morgen.
varme knus fra Pia 

torsdag den 20. januar 2011

vintage med blomster og blonder

Jeg har lavet en bog ca. 12x16 x 6 cm og pyntet med 3 forskellige blonder, organza sløjfe og flere forskellige blomster nogle med glitter på. Bogen lukkes med en magnet og som "lukke" har jeg brugt et metal ornament, sværtet med vintage photo og guld dabber rundt på kanter og pyntet med gammel bogside, fuglebur inde i bogen, halvperler og metal hjørner.
Stempler-swirl fra inkido, stemplet på ryg og rundt i kanterne- og gratulerer fra stempelglede-
Bogen er lavet til Anonyme scrappere


Du må have en dejlig dag
knus fra Pia