onsdag den 29. juni 2011

Med kærlig hilsen

Jeg har lavet et kort til Sketchy colors skitse udfordring. jeg har brugt Maja design papir og flere forskellige dies, jeg måtte lige prøve de forskellige som jeg fik i fødselsdags  gave af min datter, her har jeg brugt spellbinders og nelli snellen  dies, stemplet er fra orion design.



Du må have en dejlig sommerdag
knus Pia

tirsdag den 28. juni 2011

Altered æske og lidt kort

Vi er lige kommet hjem efter nogle dejlige solrige dage i vores campingvogn og nu glæder jeg mig til at være kreativ igen, det er begrænset hvad jeg kan slæbe med af scrap men noget er selvfølgelig med.
Dette er nogle projekter som jeg har lavet til Inkido og hvis du vil se flere detaljer kan du finde dem på inkido's blog i tidligere indlæg, næsten hver dag er der inspiration at hente fra design teamet.



Du må nyde det dejlige vejr
varme knus Pia

torsdag den 23. juni 2011

Teenager kort

Jeg  har lavet et kort efter en lækker skitse HER
Jeg har brugt papir fra Pion design, et digistempel som er farvelagt med promarks.


Du må have en fantastisk ST. Hans aften, her regner det så det er synd for alle de planlagte bålfester
Varme knus fra Pia 

tirsdag den 21. juni 2011

Pause

Jeg har lavet et lift af Anna's layout, har fundet en udfordring på en side hvor jeg ikke kan forstå hvad der skrives men at det går ud på at lifte Anna's layout.Til  Convention var jeg på kursus med Anna fra Polen, super inspirerende.
Først fik papiret masser af glimmermist i guld og grøn nuance, papir lag nummer 2 blev distresset og sværtet i kanten hele vejen rundt
Jeg har brugt et billede fra vores besøg i Monets have som jeg har redigeret i picasa og lavet sepia for at det skulle matche pynt og papir. jeg har brugt forskellige dimser, tandhjul, kapsler der har fået en med hammeren og så alkohol ink, bogstavet har fået sværte og et stempeltryk og derefter rock candy fra ranger, nogle af tandhjulene har fået glossy accent, urene er klippet ud af BOBonny papir og har også fået glossy og 3D puder.


  Du må have en dejlig dag
knus pia

mandag den 20. juni 2011

Vintage kort

Jeg har lavet dette kort efter en skitse på Our vintage affair. Der skulle bruges mindst 2 forskeligge stempler som baggrunds papir, jeg har brugt 2  hero Arts stempler og et hjørnestempel og så har jeg brugt papir fra Inkos forever serie.



Du må have en dejlig aften
knus Pia

søndag den 19. juni 2011

Just saying hello

Jeg har lavet et kort til Truly Scrumptious  skitse udfordring.
Jeg har brugt forskelligt restepapir, brugt blonde punch og telefon og tekst er Hero art stempler
Kortet har jeg lavet med mine Grand spellbinders.


Og så har jeg lavet et kort med Lill  lækre motiv som hun selv har tegnet
  Du må have en god og kreativ søndag

torsdag den 16. juni 2011

Vintage kort

Jeg har lavet kortet til en skitse udfordring HER . Jeg har brugt papirer fra serien forever fra Inkido og de andre materialer findes også i Inkido's sortiment.






Du må have en dejlig dag
Varme sommerknus Pia

onsdag den 15. juni 2011

Livet er en smuk buket af særlige øjeblikke

Jeg har lavet en tag med Tim Holtx bigz dies, brugt Martha Stewart punch, vintage billede og papir fra Inkido, pyntet med blomster, bånd, knap, metal hjørne og hjerte, blonde også fra Inkido og perlebånd.
Med tag deltager jeg i Card og scrap's udfordring- blonder og bånd-



Du må have en dejlig dag
varme knus Pia

tirsdag den 14. juni 2011

Skitse udfordring og Inkido DT projekter

Jeg har lavet et kort til skitseudfordringen på sketchy colors, jeg har brugt papir fra Inkido.
Stemplet er et digistempel farvelagt med promarkers og så har jeg brugt MS punch.






Et af mine DT kort som ligger på Inkido's blog hvor du kan se flere detaljer

Du må have en god onsdag
varme knus Pia

lørdag den 11. juni 2011

Ferie album/ gratis online kursus

Jeg deltager i mit første online kursus og tilmed koster det ingen penge, kurset er mini album. Kurset er lavet af Heidi og Eva som står for Creative publishing og her kan købes forskellige online kurser og til oktober udkommer en Ebog, spændende projekter de 2 kreative piger har gang i.
Dette er min forside som jeg har beklædt med tyndt stof og lagt mask på og sprayet med glimmermist, derefter stemplet med et Heroart stempel, blomsten er lavet på TH dies og er også stemplet og sprayet med glimmermist, siden er derefter pyntet med forskellige smykkedele. jeg tror ikke jeg lige har fulgt anvisningerne har nemlig glemt at bruge alkohol ink men det kommer på mine andre sider.


 






  Jeg håber du nyder det gode sommervejr og ønsker dig en dejlig pinse
varme sommerknus Pia