onsdag den 29. februar 2012

Så skal der tekst på

Så er det igen tid til en udfordring hos Annonyme scrappere, denne uge skal der være test på projektet.
her er mit DT projekt, en notes bog som jeg har pyntet og sat en tekst på.


Du må have en dejlig dag
knus Pia

tirsdag den 28. februar 2012

Tillykke med dagen

Så har jeg igen lavet et kort ude i kolonihaven, jeg har brugt  Pion design papiret som jeg har klippet lidt rundt i  og ingen 3D puder som jeg ellers er storforbruger af men som lå derhjemme. metal  sommerfuglen er sat fast med en dims til øreringe købt i tigerbutik til 2 poser for en ti'er og så er de meget nemmere at bruge frem for ringe som jeg har svært ved at åbne.




Du må have en dejlig dag
Scraphilsener fra Pia

søndag den 26. februar 2012

Hip hip hurra

Jeg har lavet 2 kort efter en skitse  på udfordrings bloggen  Sketchy Colors, det ene har jeg fulgt  skitsen og  det andet har jeg brugt elementerne fra skitsen men byttet lidt rundt på rækkefølgen. Jeg har lavet dem ude i vores kolonihavehus hvor jeg ikke havde medbragt så meget til at pynte med, så alene det var en udfordring men jeg har brugt de skønne Pion papirer og så har jeg brugt sommerfuglene og andet pynt fra papirerne. Stemplerne er fra Inkido.



Og her er kortet hvor skitsen er fulgt 
Vi har nydt det dejlige solskinsvejr, helt forårsagtigt og dejligt med så lækkert vejr når vi er ved at bygge skur og terrasse i vores kolonihave
Du må have en dejlig aften
knus Pia

lørdag den 25. februar 2012

Min kreative plads

Allsorts challenge blog  har en udfordring hvor der er frit valg,  så jeg har lavet et scrap maleri til at hænge over mit scrapbord som ser så pænt og ryddelig ud men det er fordi vi endnu ikke er flyttet ud i vores fritidshus og at jeg jo snart skal med Anja til Convention på Fyn så noget af det skal pakkes ned  selv om jeg denne gang har besluttet at jeg ikke tager ret meget med for det når aldrig op af kufferten.
Jeg har på en tyk lærredsramme klistret forskellige slags papir, stemplet med akrylmaling, brugt sært maling i kanterne og så har jeg pyntet med glossy accent, glitter stickles, pyntepinde og blomster





Du må have en dejlig weekend
Knus Pia

torsdag den 23. februar 2012

En lille hilsen

Card and scrap har en udfordring hvor der skal bruges knapper.
Jeg har brugt det nye 6x6 papir fra Pion design, bladgrene er en sizzix dies og så har jeg pyntet med blomster.


Du må have en dejlig solskins eftermiddag
knus Pia

tirsdag den 21. februar 2012

Friends

Jeg har lavet et vintage lo , det er billede af min mor og hendes veninde, rigtig gammelt foto da min mor, hvis hun havde levet idag, ville have været sidst i 90'erne.
Jeg har brugt blomster fra inkido'sortiment, papirene er nogle jeg har glemt hvor kommer fra og så har jeg brugt tag som har ligget i stærk pulverkaffe og mens de er våde drysset med lidt kaffepulver korn og tørret på en avis, brugt nodepapir, TH dies, blomster, chipboard træ, MS punch, pins og en masse sværte.
Layoutet er en skitse udfordring på Once apon a sketch men har lige opdaget at temaet skulle være noget med ferie og ja måske var min mor og veninde på vinterferie sammen da billedet blev taget men sådan kan det gå når man som mig ikke læser udfordringen ordentlig igennem.




Du må have en god aften
knus Pia

mandag den 20. februar 2012

Min Skitsebog

Jeg har lavet en skitse bog, så når jeg er på scrapture og mangler inspiration kan jeg finde den i min bog som indeholde alle de skitser som milo lilja har lagt til fri afbenyttelse på sin blog, fantastisk flotte skitser som ser lækre og indbydende ud.
Denne måned er der en skitseudfordring og det kan godt være jeg har været lidt for kreativ, jeg har bare taget et billede af skitsen og brugt på  forsiden af  min bog som er fyldt med skønne  Milo skitser.
Papiret er fra 7 dots og så har jeg brugt glossy accent til at fremhæve punkter på skitsen, jeg har punchet blomster ud og valgt at bogen skulle være lidt flad så den kan tåle at blive  pakket  i scrapkufferten


Du må have en god aften
knus Pia

Gratulerer

Jeg har lavet et kort med maske af en udstandset sommerfugl og så brugt glimmermist, roserne har også fået lidt glimmermist så de matchede.
Kortet er som inspiration til Anonyme scrappere som i denne uge har besøg af gæstedesigner

 Jeg håber mange har lyst til at deltage på udforingen

søndag den 19. februar 2012

2012 kalender

Jeg har lavet et kalender ophæng i farverne blå og grå som er en udfordring denne uge hos
 Sketchy colors Jeg har brugt papir fra Maja design og Pion design, forskellige MS punch, retro blomster punch, blonder , TH dies, farvelagt bånd med distress ink og sværte.





Du må have en dejlig søndag
knus Pia

fredag den 17. februar 2012

Tillykke med dagen

Jeg har lavet en tag med Tim Holtz den store tags dies og pyntet med Pion design papir, brugt magnolia stempel og dies med blonder hvor teksten er trykt, pyntet med forskellige blomster og sværtet i kanter, båndet er farvet med distess ink sværten lilla. Motivet er farvelagt med promarkers.
Tagen er til udfordringen Just Magnolia udfordring.





Der er rigtig mange blogs der har fået koder som skal skrives som sikkerhed for at det ikke er en robot men det gør desvære at jeg mange gange må opgive at lægge en kommentar fordi det simpelthen er umuligt at læse og gengive koden, jeg tror ikke det findes på min blog og jeg har aldig haft problemer med spam eller andet og har dagligt en del besøg fra mange forskellige lande.
Jeg håber du må få en dejlig weekend
knus Pia

torsdag den 16. februar 2012

Det er din dag idag

Jeg har lavet et kort inspireret af weekendens Anna kursus og da Scrapperiket vil se stempel og glimmermist/maling var det en super udfordring at deltage i
Papiret er fra 7 dots og pyntet med forsllige blomster, brugt flere forskellige punch i kanten rundt,
dimser og en ramme, alt har fået forskellige farver glimmermist.



du må have en dejlig aften
knus Pia

onsdag den 15. februar 2012

Mormors kolonihavehus album

Jeg fik også i weekenden foruden de 2 projekter fra Annas kursus lavet et album over vores renovering af vores fritidshus med billeder fra før og efter at huset næsten er færdigt , der mangler lidt finish på indretning o.l.
Flere har spurgt til huset så hvis du har lyst til at se den lille forvandling er der en lang række billeder.
Papiret jeg har brugt er den skønne serie fra Her og mig der ellers ikke kan lide gul farve.
Lidt billeder af hvordan huset så ud da vi overtog det














Du må have en god aften
knus Pia