mandag den 28. februar 2011

Sketchy colors

Så er det mandag igen weekenden er gået med fødselsdagsfest og lørdag var hele familien ude i Ballerup super arena og se melodigrandprix , en kæmpe oplevelse at se hele det fantastiske show live og med fuld tryk på melodierne.
Jeg har lavet kortet til udfordringen på sketchy colors.
jeg har farvelagt et digi stempel med promarkers, brugt Orion stempel og pyntet med udstansede retro blomster og forskellige "gamle" papirer.
Det er idag sidste dag hvis du skulle have lyst til at være med på min BLOG CANDY



Du må have en dejlig dag
knus Pia

lørdag den 26. februar 2011

Sukkersött

Jeg har lavet et kort til sukkersötts udfordring hvor der skulle bruges mindst en punch.
jeg har igen brugt noget af det nye Websters papir og indeni lidt af det gamle, klippet i det og sat  det på 3D puder,pyntet med lidt glimmerlim og brugt flere forskellige MS punch, retro punch til de små blomster, fuglen er en Marianne design  og spell binders dies til tekst -tak- stemplet er fra Love2scrap.dk og- varme hilsener- fra Oriondesign.dk


Du må have en dejlig weekend
knus Pia

torsdag den 24. februar 2011

Postcard tag

Jeg har lavet en tag som er blevet dyppet i kaffe og sværtet, pyntet med noget af det lækre Websters papir som jeg har købt i 6x6 pad, klippet lidt i det og sat på tag, stemplet med et hjørne stempel og et lille Prima postkort stempel.
Jeg elsker at pynte tag og har lavet tagen til udfordringen hos Kard Krazy
Du kan stadig nå at være med på min blog candy hvis du har lyst



Du må ha' en god torsdag
knus Pia

tirsdag den 22. februar 2011

Projekt med en tag ,DT projekter

Jeg har lavet et projekt til scrappekammeret's udfordring- lav et projekt med mindst en tag og så lidt af mine DT projekter som du kan finde flere billeder og beskrivelser af på Inkido's blog.
Jeg har lavet en vandkande efter tutoriaen HER
Jeg har bruft det lækre papir fra Pion design og pyntet med blonde lavet af MS punch og forskellige blomster





Tusind tak for besøget, du må have en god aften
knus Pia

mandag den 21. februar 2011

Leg med modelling pasta, glimmermist,alkohol ink, glimmerlim o.s.v

Jeg har prøvet at lege med mange forskellige materialer. Først et stykke karton som fik scrappernet derefter fik det hele et lag pasta og bagefter gesso. jeg fandt metaldimser og skruer i min mands værktøjskasse og satte ham til at skille gamle ure ad.jeg har brugt lidt af hvert, akrylmaling, guld dabber, glimmermist og glimmerlim. Alkohol ink i mange farver , knapper, metalpynt og perler og nogle platinum embossede hjul.Båndet er farvet med distress ink og bagefter stemplet med et clearstamp. Det er rigtig svært at gengive alt det glitter der er på bogen og synes også guldet ser orangefarvet ud på fotoet.
Bogen som måler 15x18 cm bruger jeg til opbevaring af mine små prima clearstamps
Jeg har fået inspiration fra denne blog for lift kan man nok ikke kalde det, det er umuligt for mig at få det til at se så fantastisk ud som hun gør, jeg glæder mig til kurset på convention.










Tak for besøget jeg håber du får en dejlig dag
Varme knus i en kold tid
Pia

søndag den 20. februar 2011

En lille box

Jeg har sat 4 tændstik æsker sammen så æskerne kan bruges til små gaver . Jeg har brugt det lækre Inkido papir fra serien Forever som jeg også har klippet blomsten ud fra. Hjørne stempel og de 2 sommerfugle stempler er også fra Inkido's sortiment
Æsken er lavet til Sketchy colors udfordring .




Du må have en dejlig søndag aften, du kan stadig nå at være med i min blog candy hvis du har lyst
Knus Pia

lørdag den 19. februar 2011

Blonder, blomster og perler

Jeg har igen lavet og pyntet en bog, synes de er så søde som gaveæske.
Jeg har lavet den til Sukkersötts udfordring-Perler, blomster og blonder-Jeg har brugt det nye Inkido papir fra serien Forever-beige butterfly-turquoise newspaper-beige music- som er så lækker forårsagtig og så med sommerfugle på og et ark hvor jeg har klippet ud sommerfugle, blonde,tekst stempel og halvperler er også fra Inkido's sortiment.Så har jeg igen brugt guld dabber rundt i kanten sammen med vintage photo sværte.
Jeg synes at det er svært at fotografere blå nuancer så de rigtige farver kommer frem.





Du må have en dejlig lørdag
knus Pia

torsdag den 17. februar 2011

Dagbogs forside

Jeg har lavet en ny dagbogside fordi jeg synes den skulle være A4 størrelse. Jeg har holdt den lys og med kun lidt pynt, brugt Maja design papir, givet bogstaver matte accent,swirl er embosset med hvid embossing, nøglehul har fået modelling pasta og matte accent, nøglen har fået alkohol ink og så har jeg brugt store metalhjørner der er duppet med lidt gold dabber fra ranger.






 Og så lige et billede fra vores dejlige  tur til London fra den 11-15 februar og der skulle også lige besøges en stempel butik Men lidt skuffende for butikken havde kun halvdelen af de stempler som de havde for 4 år siden da jeg var der sidst.Kunne slet ikke leve op til de super scrapbutikker vi har i Danmark.

Du må have en god dag og hvis du ikke allerede deltager i min blog candy kan du stadig nå at være med  hvis du har lyst.
Varme knus Pia