lørdag den 1. marts 2008

Mine nyerhvervede ting og sager

Jeg har købt Bind It Al maskinen og den er super smart og den går nemt gennem pap så nu kan jeg selv lave album i alle faconer og størrelser. Majer havde købt denne handy maskine til at sy i papir på QXL auktioner og sørme om jeg ikke erhvervede denne nye, i ubrudt emballage, for den nette sum af 24 kroner, uh ha det kan da være jeg kan blive helt afhængig , det var ret sjovt at se om der kom nye bud lige til slut.

6 kommentarer:

Rikke Eskildsen sagde ...

Dejlige sager. Og sikke et scoop på symaskinen.

Dorit sagde ...

Så vidt jeg ved kan den symaskine også erhverves for 50 kr. hos JYSK, ved dog ikke kom de har den hele tiden, men det er da en smart lille maskine.
Jeg har lånt mig til Zuttermaskinen, synes ikke rigtig jeg kan komme igang med den, men har da en plan om at lave en lille opskriftsbog med nogle vegetarretter til mine døtre, som ikke indtager kød.
Men det er rigtig lækkert at få udvidet maskinparken.

Christina / LaChris sagde ...

Nææææh, en specialsymaskine til karton ?! Tænk, man kan altså få mange mange til vores herlige hobby, hva :O) Tillykke med nyerhvervelsen.

Anonym sagde ...

hvor er det bare smart med den lille symaskine. Og den der bind it all, sådan en ønsker jeg mig også :) Glæder mig til at se hvad for nogen albums du får lavet :)

Lone sagde ...

Ihhh den der Bind-it-all vil jeg altså osse ha....

Kirsten Gro sagde ...

Velkommen i Zutterklubben! :-) Jeg er MEGET glad for min, den er simpelthen genial! Du skal nok få den brugt en masse.