fredag den 4. januar 2013

Nytårs udfordring


Jeg havde næsten glemt at jeg for et stykke tid tiden lavede et projekt til udfordringen HER  hvor de vil se embossing i guld eller sølv. Jeg har brugt et tom paprør, beklædt med papir og brugt sizzix bigz dies som også har fået masser af glitter guld embossing men som desværre ser lidt  gult ud, uret som også er en sizzix TH dies er også guld embosset.
I røret kunne der være lagt lidt nytårsguf men Molly synes den var så lækker at bide i så den blev splittet ad inden det blev opdaget at der havde været en molly på spil, hun er ellers ikke en der ødelægger noget men denne var ikke til at stå for måske glitter og guld tiltrækker den lille dame og når så den står gemt i bunden af et skab som af og til går op sååååååScraphilsen
Pia

9 kommentarer:

morkaren sagde ...

Så fint, jeg har også nogle rør, måske jeg skulle prøve sådan noget, og så har jeg ikke en lille Molly (desvære) åe herre gud hun er jo bare en lille legesyg hvalp. knus morkaren.

Charlie sagde ...

Godt Nytår til dig og din familie og selvfølgelig lille Molly, der jo naturligvis er en scraphund og derfor ikke kunne gøre for at den måtte kigge og røre lidt ved denne fine ting. =0)

KFE Design sagde ...

Tænk at få sådan den ide at bruge et paprør og så ikke mindst at det så bliver så flot et resultat. Godt at du fik taget et billede af det inden Molly kom.

Astrid sagde ...

Pia, this is absolutely amazing, love it !!

Hugs Astrid

Маргарита sagde ...

Добрый день! Конечно не понятно что это и для чего, но ОЧЕНЬ здорово!

Willy's creations sagde ...

Looks lovely!

Hugs,Willy

Dorthe sagde ...

Hvor er den fin ... eller skal jeg skrive var :) Sikke da en lille bandit!
Knus

Ruki sagde ...

fantastic work, love it!

Lillians Blogg sagde ...

Wow Pia - denne var bare SÅ lækker. Klem