fredag den 12. december 2014

Min adventskrans i flere udgaver

Jeg har først nu haft tid til at lave adventskrans og så måtte jeg til Inspiration på Frederiksberg for at få den dekorations metalkrans til ophæng som var udsolgt de fleste steder og nu skulle det altså være den. Jeg købte forskellige grønlige julekugler i Søstrene og i forskellige størrelser og brugte lidt af de andre ting jeg havde i gemmerne Jeg har forsøgt med forskellige lys og er ikke helt enig med mig selv om hvilke der er bedst , de hvide er led lys og de grå er lys med olie begge som ikke forurener indeklimaet og de sidste almindelige sarte grønne i farverne og de er ikke så gode for indeklima men synes måske de er de smukkeste. viser lige alle tre

 
og så lige en tag lavet med Tim Holtz dies
Jeg vil gerne have at vide hvis der er kode på min blog når du skriver en kommentar, for mig ser det sådan ud men har ikke selv sat det på for jeg orker ikke selv at skrive når der er kode på 
Du må have en god dag
Pia
 
 

18 kommentarer:

Ruth sagde ...

Uhhh. Den krans har jeg også været på jagt efter. Men jeg har ikke været så heldig som dig.
Jeg synes at kransen med olielysene er den flotteste og så kan jeg godt lide at de er gode for indeklimaet.
God jul

Ruth sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sol-Britt sagde ...

Super flot adventkrans den vil jeg også gerne eje. Hvor var du heldig at finde den henne? Jeg kan også bedst lide den med de grå lys dem vil jeg på jagt efter. Og til sidst wow en flot tak du har lavet. Ja der er kode på bloggen

Maryann Laursen sagde ...

Fantastisk flot adventskrans du har lavet, det er helt sikkert. Jeg hælder nok mest til de sart grønne eller de hvide, hvis jeg skal vælge mellem de alternative, men de første passer bare såå perfekt til resten.
Og taggen er også bare usædvanlig flot lavet, den er jeg også ret vild med.
Ja der er verifikation på, MEN folk kan bare ignorere dem for de blír udgivet alligevel, selv om man ikke udfylder det. Jeg hørte om det på en af mine venners blogs, og har ikke udfyldt en eneste siden, og kommentarerne blír udgivet alligevel, når man trykker udgiv, så folk kan bare ignorere dem.

Dr Sonia S V sagde ...

So lovely it looks
Cheers
Dr Sonia
My latest post: How I repaired my Big Shot

iris-irena sagde ...

So beautiful!
regards

Annette sagde ...

De er meget smukke alle tre også dit tag er super flot.
Der er kode på din blog, man skal bevise at man ikke er en robot, med den kommentar jeg lavede i går, gjorde jeg ingen ting og den gik fint igennem:-)

Lia sagde ...

This looks great!! I love it.
Lia xx

KFE Design sagde ...

Det var et svært spørgsmål. Jeg syntes, at de er rigtig fine alle, så jeg vil "bare" nyde dine forslag. Ja der er koder på din blog.

morkaren sagde ...

Først kunne jeg best lide de sart grønne, men da jeg nåede ned til de blågrå så var det dem der var de kønneste, det er faktisk meget mærkelig for jeg sværge altid til hvide lys. din tags er flot. knus morkaren.

Annette / aka sagde ...

Den adventskrans er bare SÅ flot. Jeg stod selv og kiggede på den, men lod fornuften råde......og gik igen. Men når jeg nu ser hvor flot den kan pyntes, så fortryder jeg faktisk.
Ja der er kode på.

Jeg møder det på rigtig mange blogge, så jeg tror det er blogger der laver det af sig selv. Det er tal - også her 3 cifre. Nogen gange kan jeg ikke se hvad der skal stå, og derfor er jeg begyndt at skrive 3 vilkårlige tal.....og så godtager bloggen det.
Lidt irriterende , men når man kan gøre sådan, så er det ikke så galt.

Annette / aka sagde ...

Skrev igen 3 helt "forkerte" tal...og vupti, så var kommentaren lagt.

Bodil B. Hansen sagde ...

Flotte kranse alle sammen,men den med de hvide lys der skal jo bare batterier i og er slet ikke farlig :0)
God dag

May Britt sagde ...

Meget flotte adventskranse og super sød tag... når kun det er 3 eller 5 tal så går det nok... men når det både er bogstaver og tal... uhhh.. kan du ikke fjerne det i indstillinger...

Anne-Eddie sagde ...

Åhhh, denne, eller disse var lekre ! Smaken er jo forskjellig, likte den første veldig godt. Ser jo litt lysgrønne ut på bildene, i stil med pyntekulene !
Det er kode på bloggen din!
Det er påfallende mange som har fått det den siste tiden! Vet ikke hva som har skjedd, når dere ikke har satt den der selv!
Klem fra Anne-Eddie ;)

Gitte sagde ...

Hvor er det bare en smuk adventkrans du har lavet. Alle udgaver er bare så smukke.

Et rigtig lækkert tag du har lavet. :)
Forsat rigtig god weekend
Knus

Lise sagde ...

Meget meget smuk adventskrans...jeg er absolut mest til de sart grønne lys på det første billede.......indeklima eller ej....så må der luftes lidt ekstra ud....vi skal ikke altid være så politisk korrekte, det er kun jul én gang om året:-)))))))
God lørdag aften til dig.
Kh. Lise

Karina Beck sagde ...

De er allesammen flotte. Jeg kan ikke vælge, hvad for en der er bedst.
Ja der er kode på.
Det kan jeg se, at der også er kommet på min og mange andres. OG jeg har altså heller ikke sat den på min blog......