tirsdag den 20. januar 2015

Takker af.......

Jeg vil gerne her takke for dem der har fulgt mig på Sizzix.uk bloggen , min egen blog og for jer der har lagt søde kommentarer på begge. Min kontrakt med Sizzix udløb her 15 januar og jeg har valgt at takke af efter 2 fantastiske år hvor jeg hver tirsdag har haft design dag på Sizzix.uk bloggen og også lavet inspirations ting som Sizzix har brugt andre steder, det har været en dejlig tid og  for mig der elsker Sizzix dies har det været som juleaften hver  gang  der kom nye dies sendende som jeg skulle lege med.
Jeg har lavet en lille collage over en lille bid af alle de projekter jeg har lavet til Sizzix.
men selvfølgelig stopper jeg ikke med at blogge . min blog vil stadig blive spamet med mine kreationer

Du må have en dejlig snevejrs dag
Pia

8 kommentarer:

KFE Design sagde ...

Jeg vil da helt bestemt komme til at savne den inspiration du har været. Det har altid været spændende at se, hvad du nu havde fundet på. Dine æsker og "genbrugsting" må virkelig have glædet og overrasket den heldige modtager. Stor tak for inspirationen. Ønsker dig alt godt.

Maryann Laursen sagde ...

Ja det samme her, du har godt lavet rigtig mange flotte og lækre ting for dem, og delt såå meget fin inspiration med os alle sammen. Det vil helt sikkert blive savnet.

Kort og Søm sagde ...

Så mye fint du har laget med Sizzix :)
Klem

Gitte sagde ...

Tusind tak for altid flot inspiration.

Dorthe sagde ...

Du stopper da kun hos Sizzix ikke? Du lukker da ikke din egen blog ned vel vel vel?

Pia sagde ...

nej min egen blog fortsætter som altid

Annette sagde ...

Meget smukke ting du har lavet.
Min mand ser nogen gange på min blog og en dag kaldte han på mig og sagde, har du set hendes ting, hun laver da nogle rigtig flot, det var din blog han var kommet ind på, så hermed også en meget fin kommentar fra en mand :) dejligt at du forsætter på din blog, det er jeg glad for.

Anne-Eddie sagde ...

Det er nok mange som vil savne deg her..! Men du blir vel å treffe på den vanlige bloggen din! På gjensyn! Klem fra Anne-Eddie ;)